RING OP KLIK HER

Sugning

Hos Køge Slamsuger udfører vi alle typer af slamsugning. Vi sørger for at opsuge og afskaffe slam og andet flydende affald. En tilstoppelse kan resultere i alvorlige skader, hvis det ikke udbedres.

Vi har mange års erfaring indenfor sugning. Dette betyder, at vi garanterer et stærkt stykke arbejde hver eneste gang, vi udfører en opgave.

Står du med et akut problem, der skal suges væk, så er det Køge Slamsuger, du skal have fat i. Vi tager hurtigt ud og løser problemet hurtigt og effektivt. Vores medarbejdere er uddannet til at kunne løse ethvert relevant problem. Vi hører hjemme i Køge, men suger slam for kunder på hele Sjælland.

Miljøvenlig slamsugning

Alt vores udstyr er det mest moderne – for at garantere, at du får et solidt stykke håndværk, du kan bruge til noget. Samtidig sørger vi altid for at få bortskaffet spildmaterialet, så det havner det helt rigtige sted bagefter. Miljøet har høj prioritet for os og vi ved, hvor vigtigt det er, at overskydende materiale bliver håndteret ordentligt. Derfor kommer det altid til en passende modtageplads, der sørger for at håndtere det på ansvarlig vis.

Vil du høre mere om vores services eller få et godt uforpligtende tilbud på sugning, så kontakt os og få en snak.

Kontakt os og hør mere

Har du brug for sugning, er vi de helt rigtige at kontakte. Med viljen til at yde det ekstraordinære skaber vi glæde og tilfredshed hos vores kunder, og resultater der er mere end blot i orden. Også ned til mindste detalje.

Vi ser frem til at høre fra dig!