RING OP KLIK HER

Kloakspuling

Køge Slamsuger - Kloakspuling i Køge, Roskilde

En traditionel del af vores arbejde er kombinationen af sugning og spuling af kloak. Med vores 6-14 m3 tankvogne kan vi løse alle sugning- og spulingsopgaver af septiktanke, sivetanke, spildevandstanke, kloaker og meget andet.

Der kan være mange grunde til en tilstoppet kloak. Køkkenvaske kan få klistret belægning eller en ledningsføring kan være udført på uhensigtsmæssig vis, sådan at der står vand i ledningen efter brug. Mange moderne toiletter sparer også rigtig meget på vandet. Dette er i de fleste sammenhænge en god ting, men det kan føre til, at de har vanskeligt ved at føre den meget begrænsede mængde vand forbi småskader. Der kan yderligere opstå skader i ledningerne – de kan komme eksempelvis af rotter eller trærødder.

Kloakspuling er en løsning på mange slags problemer

Uanset hvad problemet skyldes, er Køge Slamsuger de helt rigtige at spørge om hjælp til kloakspuling.

Med op til 400 liter pr. minut kan vi yde et betydeligt vandtryk, der kan løse langt de fleste af den slags opgaver. Hvis spuling alene ikke et tilstrækkeligt til at løse opgaven, kan vi med alle vores vogne også udføre boring og fræsning. Arbejdet med kloakken kræver stor erfaring og moderne udstyr – begge dele kan vi levere i overflod.

Kontakt os og få en snak om hvad dit problem end måtte være. Så kan vi stille dig et uforpligtende tilbud på kloakspuling.

Læs også:
Kloakrensning

Hør mere om spuling

Du kan kontakte os på mail, per telefon, igennem vores hjemmside, men du er også meget velkommen til at komme forbi os personligt, for en snak om dine muligheder igennem et samarbejde.

Som kundernes foretrukne samarbejdspartner i køge, oplever vi, at kunderne henvender sig fra hele Sjælland for at nyde godt af vores høje kvalitetsniveau og fordelagtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig, og levere et stykke arbejde vi kan være stolte af!

Døgnservice

56 65 04 68