RING OP KLIK HER

Kemikalietransport og specialvogne

Køge Slamsuger - Kemikalietransport og Specialvogne

De væsker og diverse flydende produkter, der transporteres på vejene i dag, er blevet mere komplekse. Dette betyder, at kravene til det udstyr der anvendes er højere.

Samtidig er både den nationale og i særdeleshed internationale lovgivning på området streng, hvorfor det også er vigtigt at vælge de rette folk og det rette udstyr til opgaven. Hvis opgaven udføres uhensigtsmæssigt, er det miljøet, der betaler prisen. Dårlig håndtering af brandbare eller giftige væsker kan gøre stor skade til vandløb samt dyre- og planteliv deromkring – derfor er du nødt til at have folk, du kan stole på. Køge Slamsuger har stor erfaring og knowhow på området, og vi er klar til at hjælpe dig med alle typer opgaver inden for håndtering af brandbare eller giftige væsker.

Hurtig udrykning

I blandt de mange vogne Køge Slamsuger har, er specialvogne til brandfarlige væsker. Vi rykker ud, når det er nødvendigt at handle hurtigt – blandt andet ved benzinudslip. Men vi kan også håndtere andre typer af kemikalietransport. Vores medarbejdere er naturligvis certificerede til at transportere alle slags brandbare væsker.

Ved at vælge Køge Slamsuger til din kemikalietransport, ved du, at du får et veludført, sikkert og hurtigt arbejde. Vi står inde for vores arbejde og det kan mærkes. Vi er altid klar til at rykke ud på hele Sjælland.

Er uheldet ude? Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores specialvogn til kemikalietransport. Vi giver gerne råd eller vejledning, inden en eventuel aftale indgåes.

Læs også:
Tv Inspektion

Er uheldet ude?

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores specialvogne.

Vi giver gerne råd og vejledning og et tilbud, også inden en eventuel aftale indgås.

Døgnservice

56 65 04 68