RING OP KLIK HER

Kloakrensning

Meget af det arbejde vi udfører er spuling og rensning af kloakker.

En forstoppelse af en kloak kan ske på mange måder. De fleste kloakker fra køkkener transporterer en del klistret materiale, som kan sætte sig på indersiden og efterhånden stoppe det til. Måske er kloakledninger ført sådan, at der kan stå vand. Der kan også opstå skader på rørene. Dette kan skyldes rotter, trærødder eller jordskælv – sidstnævnte er dog ret sjældent i Danmark.

Måske kræver de en reparation eller en udskiftning, men det er også muligt, at det kan løses meget billigere og nemmere ved en simpel kloakrensning. Vores spulingsvogn kan yde et vandtryk på op til 400 liter pr. minut, hvilket så føres ind i kloakken og tvinger blokeringen væk. Det kan altid betale sig at forhøre sig hos Køge Slamsuger's kloakmestre.

Kloakrensning på hele Sjælland

Forebyggende kloakrensning kan også betale sig. Mange problemer kan blive meget værre, hvis man ikke gør noget ved dem, og kan udvikle sig til skader der kræver dyre reparationer. Men heldigvis kan de stadig være simple at løse, hvis man slår til i tide. Hos Køge Slamsuger har vi med stolthed udført kloakspulinger for kunder i Køge og Roskilde, men også på hele Sjælland.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med kloakrensning og få derefter eventuelt et uforpligtende tilbud.

Læs også:
Døgnservice

 

Hør mere om kloakrensning

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Vores store erfaring, samt viljen til at yde det optimale, betyder, at vi kan tilbyde fordelagtige priser på branchens bedste arbejde.

Med viljen til at investere i de mest moderne maskiner og teknologier der findes, kan vi udover at tilbyde fordelagtige priser, sikre dig den mest miljøvenlige rensning af dine kloakker. Altid i højeste kvalitetsniveau!

Døgnservice

56 65 04 68