RING OP KLIK HER

Kloakmester

Problemer med kloakken er noget mange har oplevet. Det sker sjældent på et godt tidspunkt. Ligesom alle andre ting, er kloakkers levetid begrænset. Den er som oftest stadig ganske lang, men kan afkortes, hvis kloakkerne er blevet brugt uhensigtsmæssigt, ikke har været efterset, eller der har boet rotter.

Med en TV-inspektion, som vi også tilbyder, kan man nemt undersøge hvordan det står til i kloakken, og om der bør gøres noget.

Det er værd at være opmærksom på, at det er ulovligt at udføre stort set alle typer kloakarbejde selv. Langt størstedelen af muligt kloakarbejde kræver nemlig en autoriseret  kloakmester. Derfor bør man arbejde med en professionel, autoriseret kloakmester som Køge Slamsuger.

Autoriserede kloakmestre til alle slags kloakker

Det kan være mange typer af arbejde, såsom kloakrensing, kloakspuling, slamsugning eller større indgreb. Samtidig er der også mange forskellige typer af kloakinstallationer. Sommerhuses kloakker fungerer meget anderledes end lejligheder, og landbrugets installationer er endnu et specialtilfælde. Måske er der tilstoppet, og der trænger til at spules eller renses? Husk også på at hyppige eftersyn gør det langt mindre sandsynligt, at den udvikler problemer senere. Uanset hvad har du brug for en erfaren kloakmester.

Kontakt vores kloakmestre i dag

Hos Køge Slamsuger har vi kunder i Roskilde, Køge og over hele Sjælland. Kontakt os, få en snak om din kloak og eventuelt et uforpligtende tilbud fra vores kloakmestre.

Kontakt vores kloakmestre

Du er velkommen til at kontakte os på telefon, per mail eller igennem vores hjemmeside, men du er også velkommen til at kigge forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Det er helt op til dig.

Vores store erfaring og viljen til at yde det ekstraordinære har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde vi kan være stolte af!