RING OP KLIK HER

Kloak TV ─ Tv inspektion af din kloak

Tv-inspektion i Køge, Sjælland

Med en TV inspektion kan du hurtigt finde ud af, hvad der foregår de steder, det er svært at komme hen, uden at skulle til at grave først. Om det er store eller små rør, er vi klar til at undersøge hvad der foregår derinde.

Ved at indsætte et kabel med et kamera i enden, opdager vi lynhurtigt om der er rotteskader, mistede genstande, læk eller lignende problemer. Det hele vises i høj opløsning på et kamera og alting bliver naturligvis optaget og gemt. Bagefter kan du få optagelsen af TV inspektionen, så du selv kan se det igennem.

Køge Slamsuger kan med vores TV-traktor gennemkigge dine kloakledninger, fjernvarmeledninger, skorstene, gasledninger, procesrør, luftkanaler eller andre lukkede og vanskeligt tilgængelige ledninger eller kanaler.

Få optagelsen med hjem

Vores udstyr er altid det mest moderne til formålet, sådan at du kan være sikker på at du får den bedst mulige TV inspektion på markedet. Vores medarbejdere sørger for at udføre arbejdet hurtigt og effektivt, og priserne er fornuftige deraf. Vi kører ud fra Køge og betjener kunder på hele Sjælland.

Desuden tilbyder vi kloakservice, hvis det skulle vise sig at der dukke den slags problemer op under tv inspektionen.

Kontakt os og få et godt tilbud på en TV inspektion, der passer til lige netop din situation.

Læs også:
Kloakspuling

Kontakt os for en TV inspektion

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores TV inspektion. Vi giver gerne råd og vejledning og et tilbud, også inden en eventuel aftale indgås.

Med viljen til at yde det ekstra hver gang, er vi den dag i dag kundernes foretrukne samarbejdspartner i blandt andet Køge, og vi varetager opgaver på hele Sjælland, båret frem af vores gode navn og rygte.

Vi ser frem til at høre fra dig også!

Døgnservice

56 65 04 68